Medlemserbjudande från tidskriften Konstperspektiv

Publicerad: 6 oktober, 2017 av Mathias Jansson

Det gäller KONSTPERSPEKTIV – den utmärkta konsttidskrift som sju medlemmar i varje föreningsstyrelse får gratis 4 ggr/år.

Som Du säkerligen noterat har tidningen genomgått en betydande förändring och är nu modern och lättläst utan att ha tappat tyngden i sin uppgift att förmedla nyheter om och analyser av samtidskonsten. Tidningen har även fler inslag än tidigare om arbetet ute i konstföreningarna.

Vi har nu en tidning som borde läsas av många fler medlemmar i våra konstföreningar!

Jag och styrelsen i KONSTPERSPEKTIV ber därför om Din hjälp att sprida kunskap om tidningen bland konstföreningens medlemmar.

Vi erbjuder medlemmarna i konstföreningarna en årsprenumeration för endast 240 kr! Ordinarie pris är 290 kr. Anmälan på konstperspektiv.nu.

Anders Norén
Ansvarig utgivare KONSTPERSPEKTIV