Malmö 2017-03-16

Till konstföreningen/distriktsstyrelsen/förbundsstyrelsen

KALLELSE TILL FÖRBUNDSSTÄMMA

Välkomna till Sveriges Konstföreningars förbundsstämma 2017!

I år träffas vi den 19-21 maj i Karlstad.

Ladda ner program. (PDF-fil)

Sista anmälningsdagen var  den 6 april . Eftersom Riksidrottsförbundet har sin årsstämma i Karlstad den 19-21 maj så är trycket på hotellrum mycket stort. Om ni önskar hotellrum under förbundsstämman ber vi er därför skicka in er anmälan så snart som möjligt!)

Samtliga medlemsföreningar är välkomna till förbundsstämman, men det är bara följande personer som har rösträtt:

• ombud, utsedda av distrikten eller, där distrikt saknas, av valkretsar
  • förbunds­styrelsens ledamöter (ej ersättare)
  • förbundets revisorer (ej ersättare)
  • förbundets valnämnd (ej ersättare)

Stämmoförhandlingarna hålls lördagen den 20 maj i hörsalen på Värmlands Museum i Karlstad.

Längre ner på sidan presenteras länkar till hotell och besöksmål.

Bekräftelsebrev med inbetalningsinformation skickas ut per e-post i mitten av april.

Vi vill också påminna er om att förbereda förslag på kandidater till valnämnden som kommer att väljas vid förbundsstämman.

Varmt välkomna till en innehållsrik stämma i Karlstad!

Greta Burman

Förbundschef

P.S För den som är intresserad arrangeras också ett extra utflyktsprogram med Stefan Norén som reseledare. Det är en Värmlandsresa i Fryksdalen och Klarälvdalen 22-23 maj 2017. Se program här.

Bilagor (PDF-filer)

Länkar till hotell och besöksmål

Tack till