Artworks en ny medlemsförmån

Publicerad: 8 januari, 2019 av Mathias Jansson

Artworks erbjuder konstföreningar anslutna till Sveriges Konstföreningar en smart digital plattform, som också samlar några av de största konstnärerna och gallerierna i Sverige.

Artworks  ger konstföreningarna:

• Tillgång till landets största bank av samtida konst, och förenklar och förbättrar därtill inköpen.
  • Löpande förslag och tillgång till konstevenemang som skapar mervärde för medlemmarna.
  • Kostnadsfri rådgivning kring hur konstföreningar kan utvecklas till mötesplatser som attraherar fler personer.
  • Möjligheten att skapa en egen hemsida kopplad till plattformen.

Resultatet blir, en konstförening i tiden: stolta och engagerade medlemmar, och en ambassadör för företaget eller det lokala samhället.

Läs vår intervju med grundaren Henrik Kanekrans om Artworks och vad dem kan erbjuda konstföreningar.

Se fler nyheter »