Inbjudan till mingel och konstbildning i Växjö och Norrköping

Publicerad: 23 augusti, 2019 av Mathias Jansson

Välkommen till en träff med Sveriges Konstföreningar och Sensus!

Vi träffas för att under lättsamma former lära känna varandra och lära mer om hur vi på enkla sätt kan använda oss av digitala verktyg inom konstbildningen.

Träffen kommer att innehålla två föreläsningar på tema digitalisering och tid för mingel och samtal. Vill din förening dela med sig av något gott exempel i sin verksamhet så har du möjlighet att göra det under ca fem minuter. Meddela oss i så fall, så får ni en tid i programmet.

Fika med smörgås serveras.

När: 3 oktober i Växjö respektive 10 oktober i Norrköping

Tid: 17.00 – 20.00 (båda orterna)

Var: Sensus på Norrgatan 15 i Växjö och Sensus på Teatergatan 3 i Norrköping

Program:

17 – 18: mingel med smörgås. Sensus och Caroline Lund och Mathias Jansson från Sveriges Konstföreningar rikskansli hälsar välkomna. Eventuella presentation från föreningarna.

18 – 18.30: ”Konstens nya villkor”. Föreläsning med Mathias Jansson, Sveriges Konstföreningar.

18.45 – 19.15: ”Hur når vi ut via sociala medier. Enkla tips för den ovana”. Föreläsning med Linnea Jonsson, Sensus.

19.15 – 20.00 Fortsatt mingel.

Varmt välkomna!

Anmälan görs till:

Växjö:  charlotte.s.eliasson@sensus.se

Norrköping: maija.lofgren@sensus.se

Arrangörer: https://www.sverigeskonstforeningar.nu/wp-content/uploads/2013/05/Sverigeskflogga.jpg

Se fler nyheter »