Låna vår utställning med konsthantverk

Publicerad: 14 juni, 2017 av Mathias Jansson

Intresseanmälan för Ung. konst – 1 kubik konsthantverk 

Tillsammans med Konsthantverkscentrum tar vi nu fram en ny vandringsutställning som får premiär i februari 2018. Utställningen består av åtta nyutexaminerade konsthantverkare. Redan nu kan ni anmäla ert intresse för att låna utställningen. 

Ung. konst är en vandringsutställning som presenterar åtta nyutexaminerade konsthantverkares arbeten. Syftet med utställningen är att visa ett brett tvärsnitt av ett dagsaktuellt konsthantverk, en brokig mix av olika material och uttryck som speglar infallsvinklar och frågeställningar från vår samtid. Gemensam nämnare är att alla verk är skapade av nyutbildade och idag verksamma konsthantverkare i Sverige.

Vi planerar att inleda utställningsturnén med vernissage på en konstförening i Stockholm för att sedan resa vidare norrut och sedan avsluta i södra delen av Sverige under de sista månaderna under 2018.

Boka gärna med en önskan om tidsperiod (vinter, vår, sommar, höst). Vi försöker att förenkla logistiken och optimera fraktkostnaden med kortare resor mellan varje utställningsplats. Låneperiod 2-3 veckor, februari-december 2018.

Mer information finns på vår hemsida.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 

Se fler nyheter »